Moderaterna raggar röster med gratis O’boy

oboy-moderaterna-sollentuna
Gratis chokladdryck – så ska Moderaterna ta hem valet.
Mitt i den rådande O'boy-krisen gör Moderaterna i Sollentuna vad de kallar "en hjälpinsats": gratis chokladmjölk till alla.
– Som småbarnsförälder är jag medveten av vikten att familjens rutiner inte bryts i onödan, säger Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressutskick.

Ingen kan ha missat den rådande O’boy-krisen. På grund av ett tekniskt problem hos tillverkaren är det för tillfället brist på det populära chokladpulvret i butiker runt om i hela Sverige.

Men nu kommer Moderaterna till undsättning för alla med O’boy-abstinens.

I morgon onsdag den 5 september bjuder Moderaterna Sollentuna alla som kommer förbi deras valstuga på Turebergs Torg på ett glas av chokladdrycken – en aktion som benämns som ”en hjälpinsats i O’boy-krisen” i ett pressmeddelande.

– Som småbarnsförälder är jag medveten av vikten att familjens rutiner inte bryts i onödan. Några av Moderaternas starka frågor är ordning och reda, god hushållning samt ansvarstagande. Vi applicerar nu alla dessa egenskaper och bjuder alla Sollentunabor som passerar vår valstuga på ett glas välbehövlig O’boy. Som ett uttryck på god välvilja bjuder vi även samtliga valarbetare på torget oavsett vilket parti de tillhör, säger Henrik Thunes (M), kommunstyrelsens ordförande, i pressutskicket.

Serveringen startar vid 11.00 och håller på så långt lagret räcker.