Tema-sidorna produceras av Lokaltidningen Mitt i:s kommersiella redaktion, Mitt i Studio. Temaredaktör Love Lind studio@mitti.se 08-550 550 92

Förenkla vardagen med restaurangmiddag i soffan

Stockholm kryllar av matleveranstjänster som fixar restaurangmat hem till dörren.
Stockholm kryllar av matleveranstjänster som fixar restaurangmat hem till dörren.
För dig som har riktigt ont om tid – eller vill lyxa till det på fredagskvällen – går det även att få restaurangmat hem till dörren. Här är några alternativ.

Foodora

Vad: Foodora är en premiumtjänst för hemkörning från ett stort antal restauranger i Stockholms innerstad samt närförorter. Erbjuder många olika sorters kök, t ex italienskt, asiatiskt och hamburgare.

Var: Stockholms innerstad, vissa närförorter, Enskede, Solna samt Sundbyberg.

Pris: Restaurangens pris plus en avgift på ca 39-59 kr.

Läs mer på foodora.se

Onlinepizza

Vad: Onlinepizza erbjuder via sin app hemkörning från restauranger i hela Stockholms län. Erbjuder inte bara pizza utan alla olika sorters kök.

Var: Hela Stockholms län

Pris: Restaurangens pris plus en avgift på ca 39-59 kr.

Läs mer på onlinepizza.se

Wolt

Vad: Wolt har en lokal support med genomsnittlig svarstid på 27 sekunder (!). De erbjuder även via GPS möjligheten att leverera på koordinator. Det innebär att du kan få maten levererad till exempelvis en strand eller en park. Finns, som hos de flesta övriga, en mängd olika typer av kök att välja på.

Var: Stockholms innerstad, Hammarby sjöstad, Hammarbyhöjden, Gullmarsplan, Liljeholmen, Gröndal, Solna, Sundbyberg och Lidingö.

Pris: Restaurangens pris plus en avgift på ca 49-89 kr.

Läs mer på wolt.com

Uber Eats

Vad: Uber Eats levererar restaurangmat till dörren, och samarbetar med ett stort antal olika restauranger och typer av kök.

Var: Stockholms innerstad, närförorter, Nacka, Solna, Sundbyberg, Bromma samt vissa andra förorter.

Pris: Restaurangens pris plus en avgift på 49 kr.

Läs mer på ubereats.com