Tillsammans har ni nominerat tusentals hjältar!

Krönika av Anna Körnung om Min lokala hjälte.
Anna Körnung är chefredaktör på lokaltidningen Mitt i.
De nominerade till Min lokala hjälte ställer alla osjälviskt upp för andra, stöttar när det behövs som mest och bidrar till att göra just vårt område till en bättre plats att bo på.
De är på alla sätt fina förebilder i vardagen.

Ett av årets absolut mest roliga – men också svåraste – jobb är precis klart. Att läsa igenom alla nomineringar till Min lokala hjälte, att få ta del av de nominerades otroliga engagemang och sedan utse finalister bland dem.

Och det är den sista delen som är riktigt svår. Alla nominerade är ju vinnare!

De ställer alla osjälviskt upp för andra, stöttar när det behövs som mest och bidrar till att göra just vårt område till en bättre plats att bo på. De är på alla sätt fina förebilder i vardagen.

Vi har fått lyfta fram goda berättelser som inte bara värmer utan också ger hopp

Anna Körnung, chefredaktör

Att få berätta om dem och deras insatser, som vi gjort under våren, har gett oss möjlighet att lyfta fram goda berättelser som inte bara värmer utan också ger hopp.

I år är det andra gången som vi på Mitt i satsar på Min lokala hjälte. Och liksom förra året har responsen från er läsare varit fantastisk.

Ni läsare har tillsammans nominerat ett par tusen personer som är värda att lyfta fram men som inte alltid får den uppmärksamhet de förtjänar – stort tack för detta!

Av alla nominerade har juryn nu valt ut tre finalister, här intill kan du läsa om vilka tre det blev. Och under den närmaste månaden presenterar vi vem av dessa tre som blir Min lokala hjälte.

Missa inte det!

Huvudpartners